Investeringspleje. Til dig med en Audi, der er fyldt 5 år.

Servicetilbud til dig med en Audi, der er fyldt 5 år eller ældre. Med Audi Service 5+ sikrer du, at din Audi forbliver en Audi og at det kun er specialuddannede specialister med fire ringe på kedeldragten, der gennemgår bilen efter fabrikkens forskrifter. Således er du sikret optimalt service med fabrikkens anbefalede specialværktøj og den nyeste softwareopdatering til netop din Audi.

Som tak for besøget kvitterer værkstedet med gratis Audi Vejhjælp, der gælder indtil næste serviceeftersyn, ligesom der selvfølgelig også sættes et autoriseret Audi servicestempel i servicehæftet.

Med Audi Service 5+ er du sikret:

  • Serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter inkl. skift af motorolie og oliefilter
  • Audi Vejhjælp indtil næste serviceeftersyn
  • Autoriseret stempel i servicebogen

Audi Service 5+ priser
Audi Service 5+ til en Audi A3, Q2 eller Q3, der er fyldt 5 år, har en garanteret maks. pris på 1.995 kr.*  Du kan nemt og hurtigt finde en pris på et Audi Service 5+ eftersyn til netop din Audi. Følg linket herunder og indtast dit registreringsnummer i formularen, hvorefter du vil få en præcis pris på et Audi Service 5+ eftersyn til netop din bil. Du kan herefter booke tid til service hos os.

 

Book tid >>

 

*Gælder biler, der er 5 år eller ældre. Konkret priseksempel gælder på Audi A3, Q2, Q3. Prisen er en garanteret maks. pris og omfatter et serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter. Eventuelle ekstra ydelser er ikke omfattet. Gælder minimum t.o.m. 15.10.2023 hos udvalgte Audi Servicepartnere. S- og RS-modeller er ikke omfattet af kampagnen. For andre priseksempler og vilkår se audi.dk/service.